Manuele therapie in Swifterbant

Heb je wel eens last van je schouders? Of doet je onderrug de hele dag pijn? Dan kun je wel eens een probleem hebben met je gewrichten. Gelukkig kun je dit probleem eenvoudig oplossen met de hulp van een manueel therapeut in de buurt van Swifterbant. Wil je meer weten over de manuele therapie in de buurt van Swifterbant? Lees dan snel verder op de website van Centrum Fysiotherapie! 

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie in de buurt van Swifterbant is een onderzoek- en behandelmethode binnen de fysiotherapie. De manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en het behandelen van alle problemen en klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten in de armen en benen. Ze kijken naar de manier van bewegen en stellen vast waar de problemen zitten. Vervolgens zorgt de manueel therapeut dat de gewrichten weer naar behoren en pijnloos bewegen. Je kunt na een aantal behandelingen bij de manuele therapie in de buurt van Swifterbant alweer soepel bewegen. 

Welke klachten worden er behandeld?

Je kunt bij een manueel therapeut voor veel verschillende klachten terecht. Zo kun je terecht voor schouderklachten, zoals een frozen shoulder en pijn in de schouder. Je kan ook terecht als je problemen in je nek hebt, zoals hoofd- en nekpijn, een stijve bovenrug en duizeligheid. Daarnaast kun je voor heupklachten, klachten aan de ribben en de borst, rugpijn  en voor een tenniselleboog bij de manuele therapie nabij Swifterbant terecht. Door middel van de manuele therapie in de buurt van Swifterbant ben je binnen no-time van je klachten af. Vaak voel je je na één behandeling al een stuk beter en zijn de klachten al bijna weg.

Hoe gaat een afspraak?

Als je op bezoek komt bij Centrum Fysiotherapie voor manuele therapie in de buurt van Swifterbant, neemt iedereen deel aan het voortraject. Dit traject bestaat uit een aantal aspecten en duurt één afspraak. Er wordt allereerst een intakegesprek gehouden. Tijdens dit gesprek krijgt de manueel therapeut een goed beeld van je klachten. Hierna wordt je lichamelijk onderzocht. De nadruk ligt hierbij op de beweeglijkheid van de gewrichten. Op grond van de verkregen info wordt er een diagnose en een behandelplan opgesteld. Door middel van de manuele therapie in de buurt van Swifterbant ben je binnen de kortste keren weer soepel en van al je klachten af. Dit wordt vaak gedaan door het manipuleren van het gewricht. Dit kraken zorgt voor meer stabiliteit en beweeglijkheid in het gewricht.

Locaties en therapeuten

Centrum Fysiotherapie heeft een aantal locaties voor manuele therapie nabij Swifterbant. Deze locaties zijn:

  • Dronten Centrum
  • Dronten Lijzijde
  • Dronten West
  • Fysiotherapie Swifterbant
  • Fysiotherapie Biddinghuizen

Je kunt bij voor manuele therapie in de buurt van Swifterbant terecht bij de volgende therapeuten: 

  • Arjen Meijerink
  • Jasper de Groot
  • Dennis Wolsing
  • Bart Griekspoor
  • Hans Driesman

Er is dus voor iedereen een geschikte manueel therapeut te vinden. 

Maak nu een afspraak!

Je hoeft niet met pijn rond te lopen. Laat je helpen door middel van manuele therapie in de buurt van Swifterbant! Maak kennis met de praktijk en met de therapeuten. Wil je ook zonder pijn kunnen bewegen? Maak dan nu een afspraak bij Centrum Fysiotherapie door te mailen naar info@fysiotherapiedronten.nl

Wij zijn dé fysiotherapiepraktijk voor Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Ook voor dry needling in Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant ben je bij ons aan het juiste adres! 

Contact

0321-313473

info@fysiotherapiedronten.nl

 

Openingstijden

Ma - Do | 08:00 - 21:00
Vr | 08:00 - 17:30
Za | 09:00 - 11:00

Administratie
Ma - Do | 08:00 - 17:00
Vr | 08:00 - 16:00

Dronten Centrum

Gezondheidscentrum 

'De Schans'

de Bolder 26

8251 KC Dronten

0321-313473

 

Dronten West

Gezondheidscentrum

'Beursplein'

Beursplein 9

8253 AE Dronten

0321-318868

Biddinghuizen

Gezondheidscentrum

'Biddinghuizen'

Cultuursingel 6

8256 AM Biddinghuizen

0321-332083

Dronten Lijzijde

Woonzorgcentrum

'De Woonark'

Lijzijde 91

8251 LL Dronten

0321-313473

 

Swifterbant

Gezondheidscentrum

'de Schelp'

Penhoren 15

8255 BM Swifterbant

0321-321374

Swifterbant

De Fitloods

De Wieling 1

8255 RP Swifterbant

0321- 321374